Zencommerce

Gebruik de kracht van sociale media

Gebruikers van sociale netwerksites als Facebook, Instagram en Twitter kopen vaker dan andere internetgebruikers.

Met behulp van het Zencommerce-platform is het eenvoudig en snel om een Facebook-winkel op te zetten, zodat u een dubbele koopoptie creëert voor uw klanten om zowel in uw eigen online winkel als via het sociale mediakanaal, d.w.z. Facebook, te kopen.

Dus nu is het aan jou om te beslissen of ze je winkel kunnen vinden op hun favoriete socialemediakanalen.

Facebook

Samen met het Zencommerce-platform is uw winkel verbonden met Facebook. Dus nu kunt u uw winkel verbinden met een Facebook-pagina en kunt u beginnen met verkopen op dit socialemediaplatform.

Klanten kunnen nu rechtstreeks op de Facebook-pagina door het aanbod bladeren, en bovendien kunnen ze een bestelling plaatsen zonder Facebook te verlaten. DAT IS GEWELDIG!!!

Shop op facebook - shop screenshot met commentaar

Instagram

Na Facebook is Instagram het op een na grootste socialemediakanaal waar we ons bedrijf kunnen promoten. Met deze applicatie kunt u foto's en video's delen om uw aanbiedingen te promoten en meer zaken te doen.

Screenshot of Instagrama

TikTok

TikTok is een van de belangrijkste tools in de wereld van vandaag, aangezien alles wat u op Tiktok plaatst, onmiddellijk wordt geïndexeerd door Google. Dus activeer nu de TikTok knop in uw winkel en verhoog de resultaten van zoekmachines, naarmate er meer gebruikersklikken worden ontvangen, zal uw website ook goed worden gepositioneerd in Google search, ook in andere zoekmachines.

Voeg Tiktok toe

Pinterest

Om een breder publiek te bereiken, presenteer jezelf op een geweldige manier op sociale netwerken. Dus laten we beginnen met Pinterest - pin foto's en slimme ideeen en bereik meer mensen.

Pinterest met Zencommerce

Twitter

Informeer uw klanten over nieuwe producten en functies door aantrekkelijke content op Twitter te plaatsen. Gebruik foto's en productbeschrijvingen.

Twitter voor Zencommerce

YouTube

Zet videoclips van YouTube aan in je online winkel. Laat uw klanten zien hoe ze boodschappen kunnen doen en geef ze tips over uw aanbod.

YouTube - Zencommerce