Zencommerce

Zencommerce e-commerce software biedt alles wat je nodig hebt voor online verkoop.

Zencommerce-software is vooraf geïntegreerd met toonaangevende betalingsgateways van India (CCavenues, PayU, PayPal), verzendpartner - Shipdesk, MSG91 voor sms-meldingen, marketingtools en meer.

Maak je winkel mooi

Szablon graficzny sklepu internetowego Shoper - Nordic

Maak je winkel mooi

Kies uit kant-en-klare sjablonen en afbeeldingen en geef uw online bedrijf een aantrekkelijk uiterlijk. Op elk apparaat.

Kom meer te weten

Uitstekend betalingssysteem

Zencommerce online betalingen

Elke Zencommerce-winkel heeft een systeem voor directe betalingen - volledige ondersteuning voor de belangrijkste betalingsgateway, populaire kaarten (Visa, MasterCard enz.) En mobiele betalingen. En concurrerende TDR-kosten.

Kom meer te weten
Zencommerce online payments

Winkelen op Facebook

Zencommerce estore op Facebook

Shop op Facebook

Een uitstekende manier om uw bedrijf en verkoop uit te breiden, is via sociale media, omdat deze altijd veel bezoekers trekt. Vandaag geloven we dat een van de belangrijkste netwerksites Facebook is, waar we ook de mogelijkheid hebben om onze producten online te verkopen. Profiteer van dit sociale mediaplatform en begin met verkopen op Facebook. Deze sociale-mediawebsites (zoals Facebook en andere) kunnen direct en indirect verkeer naar uw website genereren, wat op zijn beurt een dubbel voordeel is voor uw bedrijf en online verkoop.

Duizenden klanten over de hele wereld, die elke dag genieten van sociale media, wachten op uw aanbod.

Learn more

Comfortabele levering en op tijd

Shipdesk logo

Uw complete logistiek op één plek. Registreer je bij Shipdesk en je hebt de vrijheid om de bezorgservice op te halen, je krijgt verschillende opties om uit te kiezen terwijl je je zending aanmaakt, deze zendingen worden verzonden met gerenommeerde koeriersbedrijven zoals FedEx, Bluedart, Aramex, Delhivery die heel de pincodes in heel India. Deze bedrijven verzorgen ook uw retourzending van uw klant en deze is te volgen aan de hand van het luchtvrachtbriefnummer.

Laat ze steeds meer kopen.

Try webshop for free

Cash on delivery (C.O.D.)
 

Cash on delivery logo

Als uw klant een contante betaling wil doen, heeft ons eCommerce-platform de mogelijkheid om een remboursfaciliteit in uw winkel in te stellen. De koeriersbedrijven halen de zending vervolgens op bij uw locatie en bezorgen deze bij uw klant en verzamelen vervolgens het geld dat vervolgens op uw bank wordt gestort.

Voor nieuwe Zencommerce webshops hebben we aantrekkelijke kortingen om te starten.

Probeer webshop gratis