Zencommerce
Aanpassen aan uw behoeften

Aanpassen is zojuist eenvoudiger geworden!

Voor de verandering van de winkelpui zijn geen extra mensen nodig. Je kunt het zelf doen. En het wordt een winkel waar je van droomt. Anderen zullen jaloers op je zijn.

Het organiseren van afbeeldingen voor je
winkel in slechts een klik verwijderd!!!

We hebben een pool van grafische sjablonen (catalogus) om uit te kiezen, dit zal helpen bij het snel laden en een aantrekkelijke skin voor je online winkel.

Electroshop
Modules

Afbeeldingen toevoegen met de Zencommerce-tool is eenvoudig

Met bedrijven die zichzelf online lanceren, biedt onze online winkel je daarom de flexibiliteit om uw winkel in slechts één dag te lanceren. Je hoeft alleen maar uw producten toe te voegen en de verkoop effectief te beheren.

Eenvoudig, bewerkbaar beheerderspaneel

Zelfs het kleinste grafische detail kan afzonderlijk worden gewijzigd in het winkelbeheerpaneel. Logo, banner of een klein icoontje - het maakt niet uit. Je hebt volledige toegang tot de grafische bestanden van de store skins.

Details toevoegen
Technology HTML/CSS/JS

Geef je webshop een stijlvolle uitstraling

Je eigen winkel is een perfecte plek waar je je HTML, CSS, JavaScript kennis volledig kunt inzetten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen scripts in te voegen en unieke winkelinhoud te creëren

Als u dit professioneel doet, kunt u meerdere individuele webwinkels voor uzelf en uw klanten realiseren. Klik om onze Reseller te worden.

U geeft de grafische materie liever uit handen aan professionals?
We zullen een project creëren dat u zal fascineren.