Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Je webshop aanpassen is nu gemakkelijker geworden!

De verandering van de winkelpui vereist geen inzet van extra mensen. U kunt het zelf doen. En het wordt een winkel waar je van droomt. Anderen zullen u benijden.

Het organiseren van graphics voor uw winkel in slechts een klik verwijderd!!!

Wij hebben pool van grafische sjablonen (catalogus) om uit te kiezen, dit zal helpen bij het snel laden en een aantrekkelijke huid voor uw online winkel.

Afbeeldingen toevoegen met behulp van Zencommerce tool is eenvoudig

Met bedrijven lanceren zich online, dus onze online winkel geeft u de flexibiliteit van de lancering van uw winkel in slechts een dag. U hoeft alleen maar uw producten toe te voegen en de verkoop effectief te beheren.

Eenvoudig, bewerkbaar beheerpaneel

Zelfs het kleinste grafische detail kan individueel worden gewijzigd in het beheerderspaneel van de winkel. Logo, banner of een klein pictogram - geen verschil. U heeft volledige toegang tot de grafische bestanden van de winkel.

Geef uw webwinkel een stijlvolle uitstraling

Uw eigen winkel is een perfecte plaats waar u uw kennis van HTML, CSS en JavaScript ten volle kunt benutten. U hebt de mogelijkheid om uw eigen scripts in te voegen en unieke winkelinhoud te creëren.

Als u dit professioneel aanpakt, kunt u meerdere individuele online winkels implementeren voor uzelf en uw klanten. Klik om onze Reseller te worden.
U geeft er de voorkeur aan de grafische materie aan professionals toe te vertrouwen?
We creëren een project dat je zal fascineren

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram