Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Zencommerce ecommerce software biedt alles wat u nodig heeft voor online verkoop.

Zencommerce software is vooraf geïntegreerd met toonaangevende betaling gateways van India (Mollie, IDEAL, PayPal), verzending partner - Shipdesk, MSG91 voor SMS-berichten, marketing tools en nog veel meer.

MAAK JE WINKEL MOOI

Kies uit kant-en-klare sjablonen & afbeeldingen en geef een aantrekkelijke uitstraling aan uw online bedrijf. Op elk apparaat.
Meer informatie

GEWELDIG BETALINGSSYSTEEM

Elke Zencommerce winkel heeft direct betalingssysteem - volledige ondersteuning voor grote betalingsgateway, populaire kaarten (Visa, MasterCard etc.) en mobiele betalingen. En concurrerende TDR kosten.
Meer informatie

WINKELEN OP FACEBOOK

Een uitstekende manier om uw bedrijf en verkoop uit te breiden is via sociale media, omdat het altijd veel bezoekers heeft. Vandaag geloven we dat een van de belangrijkste netwerksite Facebook is waar we ook de mogelijkheid hebben om onze producten online te verkopen. Profiteer van dit social media platform en begin met verkopen op Facebook. Deze sociale media websites (zoals Facebook en andere) kunnen direct en indirect verkeer naar uw website leiden, wat weer een dubbel voordeel is voor uw bedrijf en online verkoop.
Duizenden klanten over de hele wereld, die elke dag genieten van sociale media, wachten op uw aanbod.
Meer informatie

COMFORTABELE LEVERING EN OP TIJD

Uw complete logistiek op één plek. Registreer u bij Shipdesk en u heeft de vrijheid om te kiezen voor de leveringsdienst, u krijgt verschillende opties om uit te kiezen terwijl u uw zending creëert, deze zendingen worden verzonden met behulp van gerenommeerde koeriersbedrijven zoals FedEx, Bluedart, Aramex, Delhivery die alle pincodes in heel India dekken. Deze bedrijven zorgen ook voor uw retourzending van uw klant en hetzelfde kan worden gevolgd met behulp van airway bill nummer.
Laat ze meer en meer kopen.
Probeer de webshop gratis uit

ONDER REMBOURS (REMBOURS)

Als uw klanten contant willen betalen dan heeft ons eCommerce platform de mogelijkheid om een COD faciliteit in te stellen op uw winkel. De koeriersbedrijven zullen dan de zending ophalen van uw locatie en afleveren bij uw klant en vervolgens het geld innen dat vervolgens op uw bank wordt gestort.
Voor nieuwe Zencommerce webwinkels hebben we aantrekkelijke kortingen om mee te beginnen.
Probeer de webshop gratis uit

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram