Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Een eenvoudige websitebouwer om in enkele minuten een website te maken

Maak eenvoudig verbluffende, veilige en complete websites
Start vandaag

Geen verplichtingen

Een gratis proefperiode van 3 dagen

Je kunt onze volledig uitgeruste websitebouwer van wereldklasse tot 3 dagen uitproberen zonder dat je een creditcard nodig hebt. Tijdens de gratis proefperiode kun je gratis stockfoto's uit Zencommerce's Burst stockfoto bibliotheek gebruiken om je website te ontwerpen. Je kunt een gratis thema gebruiken als sjabloon voor je website ontwerp. Het belangrijkste is dat je een gratis subdomein krijgt om je website live te zien voordat je je vastlegt op webhosting en een domeinnaam.

Een gemakkelijke no-code website builder

Je hebt geen codeer vaardigheden nodig om een prachtige website te bouwen op Shopify, maar je kunt wel HTML en CSS bestanden bewerken als je die hebt. Geen zorgen als dat niet zo is. Met onze eenvoudige drag-and-drop WYSIWYG functionaliteit kun je je website ontwerpen op jouw manier.
Bekijk Zencommerce-thema's

Een thuis voor elk bedrijf

Het gebruik van onze no-code website builder helpt bedrijven van elke omvang. Budgetbewuste ondernemers hebben toegang tot gratis SEO-tools, stockfoto's, thema's en andere middelen. Grote ondernemingen kunnen hun website op verschillende manieren aanpassen met hun eigen unieke inhoud om hun website te laten opvallen.

Eigen domein op maat

Niet alle website bouwers staan u toe om uw aangepaste domeinnaam via hen te kopen. Op Shopify kun je onze gratis tools zoals de Business Name Generator of Domain Name Generator gebruiken om je te helpen je eigen aangepaste domein te vinden om het webadres van je winkel te bezitten. Het beheren van je domein en bedrijf op dezelfde plek helpt om je bedrijf te vereenvoudigen.
Ontvang uw domein

Vaak gestelde vragen

Wat is een website builder?

Een website builder is een platform waarmee je eenvoudig een website kunt opzetten. Websites worden gebouwd op platforms zoals Zencommerce. U kunt afbeeldingen, grafieken, teksten en andere inhoud toevoegen om een website te bouwen. Zencommerce is gespecialiseerd in commercie, waardoor u ook producten kunt kopen en verkopen met een beveiligde kassa.

Welke website bouwer kan ik het beste gebruiken?

Zencommerce is een uitstekende website bouwer om te gebruiken. Met drag-and-drop functionaliteit kunt u eenvoudig uw website aanpassen. Geen codering vaardigheden zijn vereist. Zencommerce is gespecialiseerd in handel, dus er zijn een groot aantal functies, zoals een beveiligde kassa, een point of sale systeem, en onbeperkte producten om u te helpen uw brick-and-mortar of online winkel met gemak te laten groeien. Zencommerce heeft meer dan 6.000 apps, talloze tools, thema's en verschillende gratis functies waarmee u het potentieel van uw website kunt maximaliseren.

Hoe weet u welke websitebouwer is gebruikt voor een website?

U kunt tools, Chrome-extensies en apps in zoekmachines gebruiken om te bepalen welke websitebouwer voor een bepaalde website is gebruikt. Momenteel zijn er meer dan 1.000 winkels gebouwd met Zencommerce.

Welke websitebouwer is het beste voor kleine bedrijven?

Zencommerce biedt een groot aantal functies voor kleine bedrijven, zoals gratis apps, tools en functies waarmee kleine bedrijven met een kleiner budget aan de slag kunnen. Naarmate uw bedrijf groeit, groeit Zencommerce met u mee en biedt u de diensten en functies die u nodig hebt om aan uw complexe behoeften te voldoen. Op Zencommerce, kunt u uw bedrijf klein en beheersbaar te houden of uw bedrijf groeien tot een enterprise niveau en nog steeds de ondersteuning die u nodig hebt als je groeit.

Welke website bouwer biedt hosting?

Zencommerce omvat website hosting, domeinregistratie en onbeperkte bandbreedte en opslag op alle plannen.

Hoe bouw je een website zonder een website bouwer?

Welke website bouwer biedt hosting?

U kunt een website bouwen zonder een website bouwer door een ontwikkelaar in te huren om een op maat gemaakte website te bouwen. U kunt een Zencommerce Expert inhuren die gespecialiseerd is in het bouwen van websites om u te helpen een unieke website te maken. Ondernemingen huren meestal ontwikkelaars in om aangepaste websites te bouwen, hoewel deze optie minder gebruikelijk is voor kleine bedrijven. Toch, zelfs met een aangepaste website, kunt u Zencommerce gebruiken zodat u toegang krijgt tot geweldige functies zoals een beveiligde kassa, geavanceerde rapportage, en vele andere geweldige functies.

Wat is de beste websitebouwer voor e-commerce?

Zencommerce is een populaire websitebouwer voor ecommerce. Met de online winkelbouwer van Zencommerce kunt u veilig en vertrouwd financiële transacties uitvoeren op uw website. Zencommerce biedt ook SEO functies waarmee websites gebouwd op Zencommerce kunnen ranken in zoekmachines. Er zijn talrijke verkoopkanalen, zodat u uw producten ook op platforms buiten Zencommerce met gemak kunt verkopen. U kunt een onbeperkt aantal producten aan uw website toevoegen. Zencommerce omvat ook de kosten van hosting in uw maandelijkse abonnement zodat u kunt rekenen op een betrouwbare uptime.

Hoeveel kost een website builder?

De kosten van een websitebouwer variëren op basis van het aantal functies, tools, apps, ondersteuningsopties en meer. Zencommerce biedt gestaffelde prijzen met vijf plannen. Het Starter plan is slechts ₹207 INR/maand, Basic is ₹1,499.00/maand, Zencommerce is ₹5,599.00/maand, Advanced Zencommerce is ₹22,680.00/maand bij jaarlijkse facturatie. Plus begint bij 2.000 USD/maand.

Wat is de gemakkelijkste websitebouwer?

Zencommerce's website maker gebruikt een eenvoudige drag-and-drop functionaliteit waarmee u gemakkelijk uw website kunt aanpassen en bouwen. Iedereen kan een website bouwen op Zencommerce zonder dat er extra vaardigheden nodig zijn.
A gentleman from New York discovered what he calls an “oversight” on the part of 99.9% of all marketers that allows him to get otherwise paid-for advertising at Google as well as all other search engines that allow sponsored ads.

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram