Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Gebruik de kracht van sociale media

Gebruikers van sociale netwerksites zoals Facebook, Instagram en Twitter kopen vaker dan andere internetgebruikers.
Met behulp van Zencommerce platform is het gemakkelijk en snel op te zetten Facebook winkel, zodat u dubbele koopoptie voor uw klanten om te kopen van uw eigen online winkel en van sociale media kanaal dwz Facebook.
Dus nu is het aan u om te beslissen of ze uw winkel kunnen vinden in hun favoriete sociale mediakanalen.

Facebook

Samen met het Zencommerce platform is uw winkel verbonden met Facebook. Dus nu kunt u uw winkel verbinden met Facebook pagina en kunt u beginnen met verkopen op dit social media platform.

Klanten zullen nu in staat zijn om het aanbod te bladeren direct op de Facebook-pagina, en wat meer is - ze zullen een bestelling plaatsen zonder het verlaten van Facebook. DAT IS GEWELDIG!!!
Facebook store

Instagram

Na Facebook is Instagram het grootste social media kanaal waar we ons bedrijf kunnen promoten. Met deze applicatie kun je foto's en video's delen om je aanbiedingen te promoten en meer business te krijgen.
Use Instagram

Google Mijn Bedrijf

Google+ mijn bedrijf is een van de belangrijkste instrumenten in de wereld van vandaag, want alles wat u op Google+ plaatst, wordt onmiddellijk door Google geïndexeerd. Dus activeer nu google mijn bedrijf in uw winkel en boost de zoekmachine resultaten, als er meer gebruikers klikken, zal uw website goed gepositioneerd worden op Google search ook op andere zoekmachines.
Add Google+ button

Pinterest

Om een breder publiek te bereiken, moet je jezelf op een geweldige manier presenteren op sociale netwerken. Dus laten we beginnen met pinterest - pin foto's en slimme ideeën en bereik meer mensen.
Use Pinterest button

Twitter

Informeer uw klanten over nieuwe producten en functies door aantrekkelijke content op Twitter te plaatsen. Gebruik foto's en productbeschrijvingen.
Learn more

YouTube

Zet videoclips van YouTube aan in uw webwinkel. Laat je klanten zien hoe je boodschappen doet en geef ze tips over je aanbod.
Learn more
Probeer webshop gratis uit

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram