Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Je online winkel op smartphone en tablet

Vanaf elke plaats en elk moment.
Laptop, smartphone, tablet of tv
- Zencommerce past zich optimaal aan elk scherm aan. En u kunt het overal beheren.

21 april 2015 heeft Google zijn algoritme van de zoekmachine activiteit veranderd - vanaf deze dag worden de pagina's met mobiele versies en RWD sites in Google zoekmachine op een betere positie weergegeven.

En vanwege deze reden is het zo belangrijk voor ons om er zeker van te zijn dat elke online winkel op Zencommerce platform wordt gelanceerd met RWD versie (responsive web design).
Blijf up-to-date met het beleid van Google
Zencommerce is het eerste commerciële e-commerce platform in de wereld dat een volledig responsief administratief paneel in de winkel met u deelt.

Intuïtieve bediening, soepelheid en bedieningscomfort - dit zijn de grootste voordelen van het Zencommerce winkel administratiepaneel, beschikbaar vanaf elk apparaat dat met het internet verbonden is.

Winkel met één vinger

U kunt nu uw winkel beheren vanaf elke plaats en op elk moment door het downloaden van een speciale Zencommerce applicatie op uw smartphone.

Met de Zencommerce applicatie kunt u de verkoop bijhouden, klanten controleren en bestellingen bekijken. Dit bespaart u tijd en verhoogt uw concurrentievermogen.
Probeer gratis de webshop uit

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram