Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Onze software is vooraf geïntegreerd met toonaangevende betalingsgateways in Nederland, België en europa

Bewezen transactiebeheerders
Automatische verandering van orderstatus naar "betaald"
Veiligheid, snelheid, gemak voor klanten
Gateway commissies (waar van toepassing)

iDEAL 2.0 Ready: Een Verbeterde Betaalervaring voor Online Bedrijven en Consumenten

iDEAL 2.0 is een update van de populaire iDEAL-betaalmethode, gericht op het bieden van een betere ervaring voor online bedrijven en consumenten. In samenwerking met Payconiq heeft Currence, de eigenaar van iDEAL, nieuwe betaalprocessen, services en betaalopties geïntroduceerd om de winkel- en betaalervaring te optimaliseren.

Selecteer zelf welke betaal methodes je aanbied

Geef jouw klanten de controle over hun betalingen door ze de mogelijkheid te bieden om zelf te selecteren uit een breed scala aan betaalmethodes. Of het nu gaat om creditcards, iDEAL, PayPal of andere populaire betaalopties, zorg ervoor dat jouw webshop de flexibiliteit biedt om aan de voorkeuren van jouw klanten te voldoen. 

Door het aanbieden van verschillende betaalmethodes vergroot je niet alleen de klanttevredenheid, maar ook de conversie en het succes van jouw online bedrijf.

Bied jouw klanten de mogelijkheid om te kiezen voor 'Onder rembours' of 'Ophalen in de winkel'.

Geef jouw klanten de flexibiliteit om te kiezen tussen twee handige opties: 'Onder rembours' waarbij ze hun bestelling betalen bij levering, of 'Ophalen in de winkel' waarbij ze hun bestelling persoonlijk kunnen afhalen. 


Door deze keuzemogelijkheden te bieden, vergroot je het gemak en de tevredenheid van jouw klanten. Of ze nu de voorkeur geven aan betalen bij levering of het persoonlijk ophalen van hun aankoop, jouw webshop zorgt voor een naadloze ervaring die aansluit bij hun behoeften.

Maak veilige betalingen mogelijk voor jouw klanten.

Bij ons staat veiligheid voorop. Met onze betalingsoplossingen zorgen we ervoor dat jouw klanten hun aankopen veilig kunnen afrekenen. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om de privacy en gegevens van jouw klanten te beschermen. 

Zo kunnen ze met vertrouwen en gemoedsrust hun betalingen voltooien, wetende dat hun persoonlijke gegevens veilig zijn. Bied jouw klanten een naadloze en veilige betaalervaring, zodat ze met een gerust hart kunnen winkelen in jouw webshop.

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram