Start een gratis proefperiode en geniet van 3 maanden Zencommerce voor €20/maand op bepaalde plannen.
Meld je nu aan

Zencommerce is sterk en stabiel in vergelijking met andere online winkelplatforms

Zencommerce is de best gewaardeerde ecommerce software voor webwinkels. Onze software is bekroond als de belangrijkste e-commerce award voor Best Online Store Platform en winnaar van het Customer Friendly Company Emblem, dat ook achtereenvolgens voor drie jaar 2018, 2019 en 2020.

ELKE DAG WERKEN WE VOOR UW TEVREDENHEID.

Je kunt ons bellen met elk probleem

Onze klantendienst is open van maandag tot vrijdag, tussen 9u30 en 18u30, en onze specialisten staan klaar om elk probleem op te lossen.
Meer weten

E-mails en meldingen

We houden ervan om berichten in onze INBOX te krijgen en ze worden allemaal binnen 20 - 24 uur beantwoord. Elke e-mail is een support ticket met een uniek ticket ID, zodat het gemakkelijk te volgen en te beantwoorden is.
Stel een vraag

Kennisbank

Wij geven om uw tevredenheid en om u te helpen hebben we blogartikelen en videogidsen klaarliggen die we bijwerken als we met nieuwe versies/releases van de software komen.
Help artikelen

Video Handleiding

We hebben een apart YouTube-kanaal waarop je kan abonneren om op de hoogte te blijven.
Video's bekijken

Live ondersteuning

Wij geven om jou en dus om snel te helpen met uw vragen, hebben we live support optie in het admin paneel van de winkel.
Ga naar de winkel

Online demonstratie

Registreer voor een GRATIS één-op-één demo en ontdek hoe eenvoudig het is om een online winkel professioneel te beheren.
Aanmelden

Neem contact op met

Zencommerce NL is onderdeel van

CMY.nl BV
Waddenring 207
2993 VC Barendrecht
Nederland

BE IN TOUCH

Subscribe

[wpforms id="121" title="false"]
pencilmagic-wandcogtagphone-handsetchart-barschevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram